top of page

YHTEISTYÖ

T&T.jpg

Sara ja Pieni ihminen tavattavissa kouluttaa vuodesta 2018 alkaen Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja (LTTO) - koulutuksessa Tunne- ja tarvelähtöistä vuorovaikutusta.

- Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja koulutus

- Saran esittely

folkhalsan.png

Sara ja Pieni ihminen tavattavissa järjestää ja vetää yhteistyössä Folkhälsanin kanssa perheleirejä haasteellisessa elämäntilanteessa oleville perheille, ja kehittää, rakentaa ja ylläpitää vertaistukiverkostoa, sekä erilaista ohjelmaa ruotsinkielisille yksinhuoltajille ja yhden vanhemman perheille. Yhteistyö alkoi vuonna 2022 kun Saran 2v kestänyt osa-aika työsopimus Folkhälsanilla päättyi.

- Familjekraftläger

- Familjekraft i vardagen

- Virtuella byar
- Enastående föräldrar i Svenskfinland

Savanna ConneXions Oy kirahvilogo_300px.png

Sara ja Hanna Savanna (CNVC certified trainer) ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2012. Sara ja Hanna ovat kouluttaneet yhdessä paljon erilaisia kohderyhmiä, opettajia, vanhempia, rauhanturvaajia, lastentarhaopettajia, rehtoreita, kriisityöntekijöitä, nuoria, jne. 


"Hanna on minulle tärkeä opettaja, esikuva, mentori ja rakas ystävä, jonka turvallisessa seurassa ja ohjauksessa olen saanut pikkuhiljaa kasvaa ja kehittyä. Olen hänelle ikuisesti kiitollinen, enkä ikinä olisi päässyt tähän pisteeseen ilman häntä 😍" 


Sara oli mukana perustamassa Savanna ConneXions:iin Suomen mittavimman NVC-aiheisen koulutuksen "Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja" vuonna 2012, ja toimi assistenttina ja myöhemmin kanssakouluttajana sen ensimmäisissä ryhmissä. Tällä hetkellä valmistuneita RVO:ita on noin 350. Nykyään Sara ja Hanna järjestävät ja vetävät lähinnä jatkokoulutuksia yhdessä, ja tapaavat vuosittain NVC-kesäperheleirillä Ystävyyden Majatalolla. Perheleirit ovat myös Saran ja Hannan perustamia, ja ne on järjestetty RVO:ille ja heidän perheilleen vuodesta 2012. Nykyään on myös alettu järjestää syys- ja talvileirejä, ja valmistuneet RVO:t ovat aktiivisimmassa rooleissa niiden järjestämisessä ja vetämisessä. Sara on mukana RVO-verkoston kehittämisessä ja edistämisessä, sekä luomassa puitteita NVC:n levittämiselle. Tällä hetkellä noin 15 henkilöä Suomessa on lähtenyt prosessiin kohti kansainvälistä sertifiointia NVC-kouluttajina. Center for Nonviolent Communication (CNVC) toimii alan katto-organisaationa ja sertifioi uusia kouluttajia ympäri maailmaa. 

- Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja-koulutus

- Saran esittely

- Perheleirit ja muu toiminta

Yhteistyö: Clients
bottom of page